Hemelse ideeën. Duivels goed uitgevoerd. Van concept t.e.m. uitvoering. Persoonlijk en direct. Hoe kunnen wij jou helpen?

Hemelse ideeën.
Duivels goed uitgevoerd.

Creatieve Communicatie

webdesign ∙ marketing ∙ branding ∙ fotografie ∙ copywriting ∙ grafisch design

Niet ieder bedrijf heeft de luxe van een eigen marketing afdeling. Dít is waar Santo inspringt en zijn meerwaarde bewijst. Met een frisse kijk op communicatie, webdesign, vormgeving en reclame helpen wij de boodschap van je bedrijf uit te dragen. Met een goed gevoel voor timing laat Santo kwaliteit boven alles primeren. We voeren uit en adviseren met kennis van zaken.

Webdesign

Wordpress ∙ UI design ∙ E-commerce

Webdesign is wat wij ademen. Gebruiksvriendelijk, fris, modern en compatibel met de populaire smartphones en tablets. Dit hoeft niet altijd een fortuin te kosten. Wij geloven in betaalbare weboplossingen voor ieder bedrijf.

van Webdesign naar Webmarketing

Een website die niet bezocht wordt is als een parel in een oester op de bodem van de oceaan. We helpen je graag om jouw parel van een website te laten opmerken. Door de juiste mensen.

Voetnoot: we kunnen niet beloven dat we die oester met rust laten. Iemand hier is redelijk verzot op oesters. 

Branding

huisstijl ∙ logo design ∙ folder

Branding is meer dan een goed logo. Santo zoekt voor jou naar de geschikte visuele taal die het best uw bedrijfsidentiteit uitdraagt: tijdloze vormgeving die we doortrekken in je volledige huisstijl.

Branding 2.0

Je hebt al een fantastische huisstijl waar je volledig achterstaat? Perfect! Good for you, niets aan veranderen!

We hebben ervaring met het grafisch toepassen en het creatief invullen van nieuwe ideeën voor beurzen, printmedia en websites. Binnen het welomlijnde kader van de huisstijl.

Grafisch design

vormgeving ∙ lay-out ∙ Sign making ∙ DTP

Sterke visuele elementen trekken meer dan woorden de aandacht. Met een welgemikte vormgeving zorgen wij ervoor dat jouw merk opvalt. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van businesscards, folders, flyers & affiches, beursstanden en autobelettering.

Marketing

Digitale & offline marketing ∙ Strategie ∙ Mediamix ∙ Social advertising

Een sterke campagne op maat van je bedrijf. Wij tekenen voor jou een strategisch communicatieplan uit dat je bedrijf op de kaart vastpint. Samen gaan we op zoek naar de juiste mediamix om je doelgroep, zowel digitaal als offline, optimaal te bereiken.

Copywriting

Redactie ∙ Nieuwsbrieven ∙ Webteksten ∙ Persberichten

Je hebt een geweldig product, maar je krijgt je boodschap niet goed onder woorden? Dan heb je een copywriter nodig. We vertellen jouw verhaal in klare, heldere taal om je klanten te overtuigen, inspireren en te activeren. Ook wanneer je al een tijdje op een nieuwtje zit te knabbelen dat je graag wereldkundig maakt, kun je rekenen op ons netwerk van perscontacten.

Fotografie

Interieur ∙ Architectuur ∙ Eventfotografie

Iedereen is fotograaf tegenwoordig. Met telefoons die steeds betere kwaliteit leveren kom je al een heel eind. Maar soms mag het ook wat meer zijn! Hoogwaardige beelden voor op je website, social media en printmedia zijn geen overbodige luxe. Onze huisfotograaf staat schietensklaar!

Voor ons bestaan er geen kleine of grote bedrijven, enkel tevreden klanten.

Dit is al 10 jaar onze leuze.

Luisteren en meedenken is voor ons het allerbelangrijkste. Onze klanten geloven in wat wij doen en dat werkt zeer inspirerend. Wij behandelen ieder project met evenveel zorg en aandacht. En dit voor zowel KMO’s en starters als grote ondernemingen.

Voor ons bestaan er geen kleine of grote bedrijven, enkel tevreden klanten.

Dit is al 10 jaar onze leuze.

Luisteren en meedenken is voor ons het allerbelangrijkste. Onze klanten geloven in wat wij doen en dat werkt zeer inspirerend. Wij behandelen ieder project met evenveel zorg en aandacht. En dit voor zowel KMO’s en starters als grote ondernemingen.