U heeft al een website of webshop maar de resultaten blijven achter?

Google, Bing, Yahoo; het zijn de meest gebruikte zoekmachines. Aan de hand van analyses van uw website, een kernwoordanalyse en die van de concurrentie helpen wij uw positie in de zoekmachines verbeteren. Met uw doelstellingen in gedachte ontwikkelen we een online strategie die het bezoekersaantal van uw website verhoogt en de conversies doet stijgen.

De inhoud telt !

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp van de site en minder aandacht aan een zoekmachine geoptimaliseerde site. Het gevolg: uw site wordt niet of slecht opgenomen in zoekmachines zoals Google. Dit is een gemiste kans. Door een zoekmachine optimalisatie van uw website of een gerichte Google Adwords campagne krijgt u meer bezoekers naar uw site.

Iedereen wilt numero uno zijn.

Wij maken geen loze beloftes. Zoekmachine optimalisatie of SEO is vaak een werk van lange adem waarbij het nodige geduld in acht moet genomen worden. Toch gaan we er prat op dat onze copywriters echte “SEO wizzards” zijn. We houden continu de vinger aan de pols van de tendensen op de markt. Iedere wijziging in de algoritmes van Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines wordt snel gecounterd. Moet het toch vooruit gaan en zoekt u naar een directe commerciële boost? Dan is SEA (Search Engine Advertising) voor u wellicht de meest geschikte oplossing.


icon

Adverteren op zoekmachines (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising of Zoekmachine Adverteren. Google Adwords is een snelle, eenvoudige en relatief goedkope manier om te adverteren op Google en zijn advertentiepartners. U beslist zelf uw budget. Is de agenda van de vertegenwoordigers gevuld, dan stopt u eenvoudigweg de campagne. Wij beheren momenteel voor meerdere klanten succesvol de campagne met mooie conversie ratio’s.

Add a new comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Be cool and play nice. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>