Santo houdt steeds rekening met de verschillende internetbrowsers bij de codering van uw website zodat de site via al de gangbare webbrowsers goed vertoond wordt.

Responsive design

De opkomst en het gebruik van smartphones (os x – android – windows phone) en tabletcomputers is niet meer te stuiten. Steeds meer krijgen wij de vraag de website “responsive” te coderen met aangepaste lay-out voor de tablets en smartphones. Het design en het gebruiksgemak past zich met andere woorden aan aan de schermgrootte van tablets en smartphones.

Web apps

In uitbreiding of losstaand van uw website ontwikkelt Santo ook web apps. De app wordt zo geconfigureerd dat de app compatibel is met ieder mobiel apparaat en tablet. We bieden verschillende oplossingen : web apps en native apps.


13926_di_tablet_smartphone_growth

15 % van al het verkeer via tablets en smarthones

De opkomst en het gebruik van smartphones (os x – android) en tabletcomputers is niet meer te stuiten. Wereldwijd werd in maart 2013 de smartphone en tablet respectievelijk 7 % en  8 % gebruikt voor opzoekingen op het net. Het ziet ernaar uit dat deze tendens nog lang niet zijn piek bereikt heeft. Studies leren ons dat tablets meer traffiek binnen een website genereren. De vorm van de tabletcomputer maakt het ideaal voor het surfen op het net. Online shoppen, video’s bekijken of de willekeurige surf. Gemiddeld bekijken bezoekers 70% meer pagina’s in vergelijking met een smartphone. De smartphone wordt voornamelijk gebruikt voor kortere sessies.
(bron: Digital Marketing)

 

Add a new comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Be cool and play nice. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>