U heeft al jaren een website, maar de stijl past niet helemaal meer bij uw bedrijfsidentiteit? Dan is uw site toe aan een opfrissingsbeurt. Gaat het enkel om een nieuwe look dan kan dit in sommige gevallen snel en gemakkelijk via een update van uw stylesheet (css). Mail ons het webadres en we kijken het voor u na.

Extra web modules

U denkt aan een nieuwe ‘Look & Feel’ voor uw website? Dan is dit meteen de uitgelezen kans om enkele aanpassingen door te voeren die u eigenlijk altijd al had willen doen. Wij ontwikkelen webapplicaties op maat die perfect integreerbaar zijn. Nieuwsbriefmodules, koppeling met de sociale media, product selectors, interactieve kalenders, een mooie flexibele fotogallerij of webshop-integratie in uw site zijn maar enkele voorbeelden. U bedenkt het en wij zoeken naar een passende oplossing.

Kijk naar de toekomst

Het internet is in continue ontwikkeling en de gebruikte technologie├źn volgen elkaar snel op. Onze web developers houden steeds de vinger aan de pols. De websites die wij ontwikkelen blijven compatibel met de verschillende internetbrowsers voor een optimale weergave via ieder toestel, ook tablets en smartphones.


Add a new comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Be cool and play nice. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>